LADDBOXAR OCH LADDSTOLPAR – FRÅN PLANERING TILL LADDNING

KLIMATSMART

INSTALLERA LADDBOX / LADDSTATION

Vill du ladda din laddhybrid eller elbil hemifrån? Vi hjälper dig från rådgivning till färdig installation så du kan ladda på ett säkert och effektivt sätt!

Sala El & Montage – din elektriker i Sala – erbjuder dig montage och installation av laddbox, laddstolpe och laddstation för elbilsladdning åt företag, privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt inom den offentliga sektorn.

Vi arbetar med ledande leverantörer (GARO, Defa m.fl.) och oavsett vad ni väljer så fixar vi så att projektet flyter på smidigt och effektivt från start till mål. Vi hjälper dig identifera just ditt behov och föreslår sedan den lösning som är bäst för just ditt ändamål.

Våra elektriker ser till att laddningen av din elbil eller laddhybrid sker säkert och utan risk för överbelasning av ditt befintliga elnät.

Vi hjälper dig även med så du får rätt skattereduktion eller bidrag för din laddningspunkt. Läs mer nedanför om vad som gäller för dig som privatperson eller företag/organisation/samfällighet/BRF. 

Hos Sala El & Montage så har du en och samma kontaktperson genom hela projektet och ger dig bästa service och bästa priset. 

Laddstation Sala El & Montage - Garo

SKATTEREDUKTION FÖR GRÖN TEKNIK – UPP TILL 50% AVDRAG PÅ ARBETE OCH LADDBOX FÖR PRIVATPERSONER

Det bästa tillfället att ladda elbilen eller laddhybriden på är när den inte används. För det mesta är det när du är i hemmet och ligger och sover. Även om det finns vanliga eluttag överallt är det inte att rekommendera eller särskilt effektivt att ladda bilen på det sättet.

Nu finns möjligheten till att få skattereduktion upp till halva kostnaden för arbete och material via Skatteverket. Det gäller installationer som påbörjas och betalas från och med 1 januari 2021. Det fungerar på liknande sätt som med ROT och RUT, men är en egen skattereduktion. Du får avdraget direkt på fakturan från Sala El & Montage. 

Våra elektriker hjälper dig med alla dina eventuella frågor så att du får en optimal laddstation för din elbil eller hybridbil.

Mer information om exakt vilka villkor som gäller för skattereduktionen finns att läsa på Skatteverkets hemsida

FÅ BIDRAG UPP TILL 15 000 KR PER LADDSTATION FÖR DIN ORGANISATION, BOSTADSRÄTTSFÖRENING ELLER SAMFÄLLIGHET

Har din organisation elbilar eller hybridbilar och behöver laddstationer? Eller vill du erbjuda dina anställda att ladda sina bilar, eller att dom boende ska kan få ladda via bostadsrättsföreningen?

Då finns möjligheten till att söka bidrag på upp till 50% (upp till max 15 000 kr per laddstation) av installationskostnaden och laddpunkten.

Sala El & Montage AB hjälper dig med alla dina eventuella frågor så att du får dom bäst lämpade laddningspunkterna för just din organisation.

Mer information om exakt vilka villkor som gäller för skattereduktionen finns att läsa på Naturvårdsverkets hemsida

KONTAKTA OSS IDAG FÖR OFFERT

Kontakta oss idag och diskutera möjligheterna för just dig. 

Vi erbjuder kostnadsfri offert och arbetar i Sala, Heby, Västerås, Avesta, Fagersta med omnejd. 

Använd formuläret bredvid eller maila oss direkt på info@sala-el.se eller ring oss idag på 073-830 41 25.

Tveka inte att kontakta oss!

Våra elektriker kan hjälpa dig med det mesta inom el. Kontakta oss redan idag så får du hjälp eller en kostnadsfri offert om du har något större projekt på gång. Våra arbetstider är normalt måndag till fredag klockan 7.00 till 16.00, men sitter du strömlös sent på på lördagskvällen – tveka inte! Vi kan hjälpa dig med det också.

Företagsinfo
Sala El & Montage AB
Norrby Boda 104
73392 Sala

Organisationsnummer
559235-3097

Styrelsens säte
Sala, Västmanland

Produktion & Design: Peter Linered – Den lilla webbyrån