ELEKTRIKER SALA – 
SALA EL & MONTAGE

Din elektriker i Sala – Sala El & Montage. Med många år inom elbranschen så kan du känna dig trygg med oss som din elektriker. Vi hjälper både dig som privatperson som behöver hjälp med allt från mindre jobb till företag samt industrier. Vi sätter alltid dig som kund i första hand så du ska känna dig trygg med dina elinstallationer.

Vårat verksamhetsområdet är normalt Sala, Västerås, Avesta, Heby. Men vi har utfört jobb i hela Bergslagen.

Så tveka inte att kontakta oss idag så kollar vi hur vi kan hjälpa just dig. Ring oss direkt eller skicka ett mail till info@sala-el.se eller använd formuläret här bredvid.

Hör av er så bokar vi in ett möte och pratar ihop oss om vad just du behöver.

LADDSTATION TILL DIN ELBIL ELLER HYBRIDBIL

Har du en hybridbil eller elbil och behöver en laddbox eller laddstolpe?

100% KUNDNÖJDHET

DETTA HJÄLPER VI DIG MED!

sala el och montage

Service / Underhåll

Ibland går det troll i det elektriska, speciellt på en äldre anläggning som kanske är utbyggd i flera omgångar. Vi hjälper Dig lokalisera felet och föreslår åtgärder som får det att fungera i många år framöver

sala el och montage installation

Installation

Vi utför elinstallationer åt både privatpersoner och företag. Inget arbete är för stort eller för litet. Alla våra elektriker har genomgått branschens utbildningar vilket borgar för att aktuella regler och föreskrifter följs.

Nyproduktion

Ska du bygga nytt? Kul! Vi hjälper dig hela vägen så att Du får rätt apparater på rätt plats, vi är med från projektering till materialval och driftsättning. Du kan känna dig trygg med oss.

Jour

Behöver du en elektriker på plats så snabbt som möjligt? Ett litet problem kan snabbt förvärras om det inte åtgärdas snabbt. Ring oss så får du hjälp av våra elektriker. Vi utför jourarbeten i hela Sala Kommun.

 

Kom ihåg ROT-avdrag på dina elinstallationer!

Utnyttja din möjlighet till ROT-avdraget på de elinstallationer som vi gör åt dig. När vi fakturerar så är ROT avdragen* direkt på fakturan. Har du några funderingar vad som gäller för att få ROT så hjälper vi dig. Mer information finner du även på Skatteverkets hemsida.

* Vi förbehåller oss rätten att fakturera återstående belopp, motsvarande skattereduktionen, om begäran från Skatteverket avslås.

TJÄNSTER VI HJÄLPER VÅRA KUNDER DAGLIGEN MED ÄR…

BADRUM

El och vatten är sällan en bra kombination. Med el i badrummet är det väldigt viktigt att ha koll på senaste regler. Vi hjälper dig så du får rätt IP-klassningar och rätt avstånd mellan vatten och eluttagen eller handdukstorken. Vill du ha golvvärme är det inga problem heller. Det löser vi åt dig!

SERVICE & UNDERHÅLL

Byggnader åldras och med det lär elinstallationer underhållas. Vi underhåller smått som stort. Om det behövs bytas en lampkontakt i taket eller behöver dra lite ny el. Vi hjälper dig med allt!

ELCENTRALER

Är din el-central äldre än dig själv? Då kan det vara skönt att se över så det är i bra skick. Vi hjälper dig byta ut din gamla central mot en ny modern med automatsäkringar och jordfelsbrytare. 

BELYSNING

Drömmer du om att ha lite finare fasadbelysning än grannen eller behöver mysig trädgårdsbelysning? Vi har lång erfarenhet av fasadbelysningar och hjälper er med kreativa lösningar. 

ROTAVDRAG

Självklart erbjuder vi möjligheten att använda dig av statens ROT-avdrag om du anlitar oss för el-jobb i Sala! Vi hjälper dig hela vägen så du får mer pengar kvar att göra annat kul för. 

KÖK

Är det dags att byta ut köket? Superspännande! Vi hjälper dig med placeringar av eluttag och installation av köksfläkt, spis, ugn o.s.v. 100% kundnöjdhet är det enda som är gott nog. 

LADDSTOLPE

I takt med att hybridbilar samt rena el-bilar blir populärare så ökar behovet att kunna ladda nära bostaden rejält.
Vi har lång erfarenhet av installation och projektering av enstaka och större projekt av laddstolpar och laddboxar för privatpersoner, företag samt BRF-föreningar i Sala, Västerås, Enköping, Heby, Avesta med omnejd.
Vi hjälper dig med allt du ska tänka på samt hur du kan se möjligheter till skattereduktion på installation av laddningspunkt.

Du har även möjlighet till skattereduktion med hela 50% (för arbete och material) vid installation av laddningsstation. 

Klicka här för mer information. 

Tveka inte att kontakta oss!

Våra elektriker kan hjälpa dig med det mesta inom el. Kontakta oss redan idag så får du hjälp eller en kostnadsfri offert om du har något större projekt på gång. Våra arbetstider är normalt måndag till fredag klockan 7.00 till 16.00, men sitter du strömlös sent på på lördagskvällen – tveka inte! Vi kan hjälpa dig med det också.

Företagsinfo
Sala El & Montage AB
Norrby Boda 104
73392 Sala

Organisationsnummer
559235-3097

Styrelsens säte
Sala, Västmanland

Produktion & Design: Den lilla webbyrån